Va rugam sa plasati comenzile dvs. pe noul nostru site automatic.ro unde puteti gasi intreaga noastra gama de produse. Va multumim!


Pentru comenzi, ne puteti suna la numerele:

Mobil: 0726.175.111 | 0721.228.444 | 0722.208.422 0232.316.000 L-V: 08-17; 12-13
Intrebari & Raspunsuri

Despre cumparaturile on-line

Cumparaturile on-line au devenit in ultima perioada metoda preferata a multora dintre cumparatorii care dispun de un computer si o conexiune la internet.

Motivul principal il reprezinta indeosebi preturile de vanzare mai mici care la randul lor deriva din costuri mai mici de functionare si organizare a magazinului.

Este cunsocut faptul ca cheltuielile cu personalul au o pondere insemnata in pretul de vanzare al unui produs; nemaiexistand cheltuieli cu personal angajat putem sa va oferim echipamente hidraulice, pneumatice, electrice si CNC la preturi foarte mici.

Un alt avantaj al cumparaturilor on-line este ca puteti avea o imagine de ansamblu in permanenta precum si un istoric al comenzilor pe care le-ati mai efectuat, aceasta deoarece orice platforma de magazin on-line poate pastra istoricul actiunilor unui cumparator. citeste mai multe…citeste mai multe…

Cum cumparati din magazinul nostru?

Puteti citi informatiile accesand butonul "Cum cumpar" din meniul principal.
citeste mai multe…citeste mai multe…

Modalitati de plata

In procesul de finalizare al comenzii vi sa va solicita sa specificati modul in care veti efectua plata produselor pe care tocmai le comandati.
Fara a specifica acest lucru nu veti putea trece la pasul urmator al comenzii.
Veti putea alege intre:
- numerar la livrare (solutia pe care o preferam)
- ordin de plata in avans
- BO/CEC la livrare (valabil numai pentru clientii mai vechi de un an si valori ale comenzii mai mari de 1.000 RON)
citeste mai multe…citeste mai multe…