O gama variata de produse: accesorii pneumatice, actuatori pneumatici rotativi, cilindri pneumatici, echipamente pentru vacuum, electrovalve pneumatice, elemente tratare aer, fitinguri pneumatice, robinete, valve actionate pneumatic, valve exhaustare rapida, valve motorizate, valve pneumatice actionate manual

Pentru comenzi, ne puteti suna la numerele:

Mobil: 0726.175.111 | 0721.228.444 | 0722.208.422 0232.316.000 L-V: 08-17; 12-13
Cosul dumneavoastra
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol
Sondaj
Cum credeti ca va evolua piata on-line a echipamentelor industrialei?

Vezi rezultate | Sondaje anterioare
* Info
In situatia in care intampinati dificultati in configurarea comenzii dumneavoastra online, va rugam sa  accesati pagina de contact, pentru a intra in legatura cu unul din consultantii nostri.
Elemente Tratare Aer
Elemente tratare aer - Filtru Lubrificator Aer (FRL)
   Elementele tratare aer (grupuri preparare, filtre-regulator, lubrificatoare) sunt esentiale in obtinerea de rezultate optime si de prelungire a duratei de viata a diverselor echipamente cu actionare pneumatica.
 
    O componenta esentiala a unui sistem pneumatic este filtrul de aer cu decantare (disponibil in magazinul nostru online in variantele cu filtrare de la 5 μm pana la 40 μm). Acesta retine vaporii de apa de pe circuitul pneumatic ce are ca scop reducerea uzurii si a defectarii echipamentelor pneumatice. Filtrul de aer elimina particulele de aer sub forma de condens. Sistemul de eliminare a particulelor poate fi cu actionare manuala sau automata (auto-drainer).
  
   Filtrul de aer ce are atasat un regulator de presiune, un lubrificator si un manometru este cunoscut sub denumirea de grup preparare aer. Lubrificatorul aer - dispozitivul de ungere pneumatic - asigura lubrifierea aerului ce actioneaza un echipament pneumatic, fapt care contribuie la o durata de viata indelungata a componentelor si la functionarea in parametri optimi.
  
   Grupurile de preparare aer sunt cunoscute si sub denumirile de FRL sau unitate tratare aer comprimat. In magazinul nostru online veti regasi o gama foarte larga de elemente tratare aer, de diferite dimensiuni, pentru diferite presiuni de lucru.
Garantie Reala
pro-cnc
Cosul dumneavoastra
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol