Va rugam sa plasati comenzile dvs. pe noul nostru site automatic.ro unde puteti gasi intreaga noastra gama de produse. Va multumim!


Pentru comenzi, ne puteti suna la numerele:

Mobil: 0726.175.111 | 0721.228.444 | 0722.208.422 0232.316.000 L-V: 08-17; 12-13
Cosul dumneavoastra
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol
Sondaj
Cum credeti ca va evolua piata on-line a echipamentelor industrialei?

Vezi rezultate | Sondaje anterioare
* Info
In situatia in care intampinati dificultati in configurarea comenzii dumneavoastra online, va rugam sa  accesati pagina de contact, pentru a intra in legatura cu unul din consultantii nostri.
Elemente Tratare Aer
Elemente tratare aer - Filtru Lubrificator Aer (FRL)
   Elementele tratare aer (grupuri preparare, filtre-regulator, lubrificatoare) sunt esentiale in obtinerea de rezultate optime si de prelungire a duratei de viata a diverselor echipamente cu actionare pneumatica.
 
    O componenta esentiala a unui sistem pneumatic este filtrul de aer cu decantare (disponibil in magazinul nostru online in variantele cu filtrare de la 5 μm pana la 40 μm). Acesta retine vaporii de apa de pe circuitul pneumatic ce are ca scop reducerea uzurii si a defectarii echipamentelor pneumatice. Filtrul de aer elimina particulele de aer sub forma de condens. Sistemul de eliminare a particulelor poate fi cu actionare manuala sau automata (auto-drainer).
  
   Filtrul de aer ce are atasat un regulator de presiune, un lubrificator si un manometru este cunoscut sub denumirea de grup preparare aer. Lubrificatorul aer - dispozitivul de ungere pneumatic - asigura lubrifierea aerului ce actioneaza un echipament pneumatic, fapt care contribuie la o durata de viata indelungata a componentelor si la functionarea in parametri optimi.
  
   Grupurile de preparare aer sunt cunoscute si sub denumirile de FRL sau unitate tratare aer comprimat. In magazinul nostru online veti regasi o gama foarte larga de elemente tratare aer, de diferite dimensiuni, pentru diferite presiuni de lucru.
Garantie Reala
pro-cnc
Cosul dumneavoastra
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol