Va rugam sa plasati comenzile dvs. pe noul nostru site automatic.ro unde puteti gasi intreaga noastra gama de produse. Va multumim!


Pentru comenzi, ne puteti suna la numerele:

Mobil: 0726.175.111 | 0721.228.444 | 0722.208.422 0232.316.000 L-V: 08-17; 12-13
Cosul dumneavoastra
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol
Sondaj
Cum credeti ca va evolua piata on-line a echipamentelor industrialei?

Vezi rezultate | Sondaje anterioare
* Info
In situatia in care intampinati dificultati in configurarea comenzii dumneavoastra online, va rugam sa  accesati pagina de contact, pentru a intra in legatura cu unul din consultantii nostri.
Electrovalve pneumatice
Distribuitoare pneumatice
   Distribuitoarele pneumatice - valvele cu actionare electromagnetica (cunoscute in domeniul industrial si sub denumirile de "valve cu solenoid" precum si "electrovalve"),  sunt similare din punctul de vedere al aplicatiilor cu valvele pneumatice manuale iar diferenta consta in faptul ca in acest caz comanda este data de o bobina electromagnetica.

    Aceste electrovalve sunt folosite cel mai des in automatizarea unui circuit pneumatic ca parte componenta a unui echipament mai complex deoarece comanda bobinei se poate face de catre un automat programabil (PLC).

    Bineinteles, valvele cu actionare electrica (electrovalvele / electroventilele pneumatice) se pot folosi si in circuite simple care nu au ca scop automatizarea pentru simplul fapt ca pot conferi usurinta in exploatare. De exemplu, se pot monta in locul unei valve manuale impreuna cu un intrerupator electric tip buton si astfel usureaza efortul utilizatorului. Mai mult, extrapoland exemplul anterior, se poate face comanda de la distanta prin prelungirea firelor electrice.

  Electrovalvele comercializate de firma noastra se pot utiliza pentru o gama diversa de aplicatii, cum ar fi: comanda unui cilindru pneumatic cu dublu efect sau a unui actuator rotativ (valve cu 5 cai).

Garantie Reala

pro-cnc
Cosul dumneavoastra
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol