O gama variata de produse: accesorii pneumatice, actuatori pneumatici rotativi, cilindri pneumatici, echipamente pentru vacuum, electrovalve pneumatice, elemente tratare aer, fitinguri pneumatice, robinete, valve actionate pneumatic, valve exhaustare rapida, valve motorizate, valve pneumatice actionate manual

Pentru comenzi, ne puteti suna la numerele:

Mobil: 0726.175.111 | 0721.228.444 | 0722.208.422 0232.316.000 L-V: 08-17; 12-13
Versiunea de printat Spune unui prieten

Despre cumparaturile on-line

Cumparaturile on-line au devenit in ultima perioada metoda preferata a multora dintre cumparatorii care dispun de un computer si o conexiune la internet.

Motivul principal il reprezinta indeosebi preturile de vanzare mai mici care la randul lor deriva din costuri mai mici de functionare si organizare a magazinului.

Este cunsocut faptul ca cheltuielile cu personalul au o pondere insemnata in pretul de vanzare al unui produs; nemaiexistand cheltuieli cu personal angajat putem sa va oferim echipamente hidraulice, pneumatice, electrice si CNC la preturi foarte mici.

Un alt avantaj al cumparaturilor on-line este ca puteti avea o imagine de ansamblu in permanenta precum si un istoric al comenzilor pe care le-ati mai efectuat, aceasta deoarece orice platforma de magazin on-line poate pastra istoricul actiunilor unui cumparator.